skip to Main Content

Website Chestnut OR Advies staat live!

WEBSITE CHESTNUT OR ADVIES STAAT LIVE!

Chestnut OR Advies is een zeer ervaren partij die zich richt op het assisteren en adviseren van (Centrale) Ondernemingsraden. Afgelopen jaren heeft ons team diverse (Centrale) Ondernemingsraden concreet kunnen begeleiden bij het succesvol behandelen van een Adviesaanvraag.

Chestnut biedt een OR ondersteuning tijdens (een deel van) het gehele adviestraject. Dit kan een eenvoudige vraag zijn, maar ook het geven van advies op alle aspecten van medezeggenschap.

Hieronder zijn twee recent afgeronde opdrachten beschreven:

Project “Green”

Vorig jaar heeft Chestnut OR Advies een Ondernemingsraad van een bekende en reputabele sectorleider geadviseerd in de acquisitie van een gerenommeerd bedrijf in de UK. Hiermee heeft de Onderneming een eerste en belangrijke stap gezet om groei buiten de Nederlandse markt te realiseren. Deze transactie is afgerond middels een aandelenovername en een herfinanciering. Beide transacties zijn zodanig gestructureerd en voor deze Ondernemingsraad financieel en qua structurering inzichtelijk gemaakt dat hierover positief kon worden geadviseerd.

Wij hebben deze Ondernemingsraad dit jaar opnieuw meermalen kunnen begeleiden in andere belangrijke en uitdagende Adviestrajecten welke beide inmiddels naar tevredenheid voor de  Ondernemingsraad en de Onderneming zijn afgerond.

Bovengenoemd zijn enkele voorbeelden te vinden van opdrachten waarbij wij een Ondernemingsraad hebben geadviseerd op terugkerende basis. Zo ook voor onze multinational Client “Yellow”.

Project “Yellow”

Yellow is een bedrijf dat regelmatig in het nieuws is en voor uitdagende vraagstukken en besluiten staat. Om de besluitvorming van het Nederlandse concern beter te kunnen stroomlijnen, heeft Chestnut OR Advies afgelopen jaar Yellow regelmatig geadviseerd. Daarbij heeft Chestnut OR Advies ook geadviseerd bij een complex afsplitsingsvraagstuk.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u als betrokken Ondernemingsraad ook een vraagstuk waarover u met ons vrijblijvend en strikt vertrouwelijk wilt overleggen, kijk dan eens op onze nieuw gelanceerde website: https://www.chestnut.nl/or-advies of neem contact op met onze PA Rosalie Prins via secretariaat@chestnut.nl of telefonisch op +31703617222.

Back To Top