skip to Main Content

VBO (2020)

2020

Acquisition

Chestnut acted as financial advisor to VBO

Omschrijving

Venum is de voormalige joint venture tussen VBO en Wazzup Software, de ontwikkelaar van Housenet en Kolibri. Venum zet haar activiteiten vanaf heden voort onder de handelsnaam Kolibri.

VBO is een brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuur-specialisten. Met circa 1.200 leden is VBO in geheel Nederland vertegenwoordigd. VBO ondersteunt haar leden o.a. met producten en diensten, opleidingen, voorlichting en belangenbehartiging.

Wazzup Software ontwikkelt al bijna 20 jaar software voor makelaars. Haar focus op de makelaardij en de ontwikkeling van stabiele, maar flexibele platforms heeft geresulteerd in Housenet, een professionele en betaalbare oplossing voor makelaarswebsites, en Kolibri, het gebruiksvriendelijke, effectieve en flexibele CRM-systeem voor de makelaardij.

Chestnut heeft VBO bijgestaan en geadviseerd (zowel strategisch als financieel) bij het realiseren van de transactie, resulterend in 100% aandelenbelang van Venum gehouden door VBO en een overname van de Housenet-activiteiten van Wazzup Software.

Back To Top